Hier vindt u de laatste nieuwtjes over Myiamoto.

Nacht van de Gevechtskunsten 2017

Nacht van de Gevechtskunsten 2017 was een groot succes!

Op zaterdag 4 november richtte Myiamoto Bredene voor de 2de maal een Nacht van de Gevechtskunsten in, dit naar aanleiding van het vijftienjarig bestaan van onze club.

In het Meeting- en Eventcenter Staf Versluys werden bezoekers verwelkomd door samoerais en Oosters geklede dames,wat al meteen de goede toon van de avond zette. Om alle twijfels over de goede afloop weg te nemen werd de show zelf geopend met een acrobatische dans van leeuwen en draken, een traditionele Chinese manier om slechte geesten t verjagen.

Het resultaat was een avond vol spetterend spektakel, waarbij heel wat verschillende demoteams uit alle hoeken van het land hun kunsten toonden. Toeschouwers konden onder mer genieten van jiu jitsu, karate, boksen, judo, aikido, tai chi, taekwondo,... Tussen de demo's door weergalmden de indukwekkende klanken van de taiko-drums.

Wie dit -voor België toch redelijk unieke spektakel- heeft gemist of er nog wat van wil nagenieten kan hieronder divers beeldmateriaal terugvinden.

Download het programmaboekje:

Nacht van de gevechtskunsten programmabanner

Fotoalbum:

Nacht van de gevechtskunsten fotoalbumbanner

Nieuws Bredene:

Ook op de onafhankelijke nieuwssite Nieuws Bredene staat een indrukwekkende fotoreeks over de Nacht vande Gevechtskunsten (http://www.nieuwsbredene.be/11529-karatejudo).