Hier vindt u de laatste nieuwtjes over Myiamoto.

Vlaamse Week tegen Pesten

Van 17 tot 24 februari 2017 vindt de Vlaamse Week tegen Pesten plaats. In de aanloop naar de Vlaamse Week tegen Pesten 2017 lanceert de Vlaamse Ju-Jitsu Federatie een TOP-fotowedstrijd voor alle ju-jitsuclubs. Ook onze club heeft zich geregistreerd om aan deze wedstrijd deel te nemen. Myiamoto is namelijk een club die sinds jaar en dag wederzijds respect tussen leden hoog in het vaandel draagt. Wanneer er dan een actie wordt georganiseerd die een pestvrije sport wil promoten, dan verlenen wij hier natuurlijk maar al te graag onze medewerking aan.

TOP-Fotowedstrijd van 17 tot 24 februari 2017 - Vlaamse Week tegen Pesten

Om mee te doen aan de wedstrijd dient men een originele Time Out-foto te maken en deze te posten op de eventpagina https://www.facebook.com/events/164853984006663/ met de hashtag #TOPindesport.

De wedstrijd loopt van vrijdag 17 februari tot en met vrijdag 24 februari. Op maandag 27 februari kiest de VJJF de 3 beste/origineelste foto's, en dan kan iedereen stemmen op de winnaar t.e.m. 3 maart 12u00. De winnaar krijgt 70 drinkbussen!

Nacht van de Gevechtskunsten 2017

Nacht van de Gevechtskunsten 2017 - vierkant logoGroot nieuws! Onze club organiseert in 2017 voor de tweede maal een Nacht van de Gevechtskunsten. Dit niet te missen evenement zal plaatsvinden op zaterdag 4 november 2017 in het Meeting- en Eventcenter Staf Versluys. Een datum om nu al vast te prikken in de agenda dus! Kaarten zullen 15 EUR kosten in voorverkoop en 18 EUR aan de ingang. De kaartenverkoop gaat op 1/9/2017 van start.

Je mag je tijdens de Nacht van de Gevechtskunsten opnieuw verwachten aan spetterende demonstraties van verschillende gevechtskunsten en -disciplines, afgewisseld met mooie verrassingsacts. Ook zal er aangepaste randanimatie zijn. De details van het evenement liggen nog niet vast, maar wie goed op de hoogte wil blijven kan dit doen via ondertaande links:

Wil je zelf deel uitmaken van het team van de Nacht van de Gevechtskunsten, hetzij als co-organisator, medewerker, sponsor of gevechtsporter? Neem dan zeker contact op met één van de bestuursleden van onze club of gebruik het contactformulier. Samen kunnen we er opnieuw een fantastisch evenement van maken waar de bezoekers nog lang over zullen praten!