Nacht van de Gevechtskunsten 2017

Nacht van de Gevechtskunsten 2017 - vierkant logoGroot nieuws! Onze club organiseert in 2017 voor de tweede maal een Nacht van de Gevechtskunsten. Dit niet te missen evenement zal plaatsvinden op zaterdag 4 november 2017 in het Meeting- en Eventcenter Staf Versluys. Een datum om nu al vast te prikken in de agenda dus! Kaarten zullen 15 EUR kosten in voorverkoop en 18 EUR aan de ingang. De kaartenverkoop gaat op 1/9/2017 van start.

Je mag je tijdens de Nacht van de Gevechtskunsten opnieuw verwachten aan spetterende demonstraties van verschillende gevechtskunsten en -disciplines, afgewisseld met mooie verrassingsacts. Ook zal er aangepaste randanimatie zijn. De details van het evenement liggen nog niet vast, maar wie goed op de hoogte wil blijven kan dit doen via ondertaande links:

Wil je zelf deel uitmaken van het team van de Nacht van de Gevechtskunsten, hetzij als co-organisator, medewerker, sponsor of gevechtsporter? Neem dan zeker contact op met één van de bestuursleden van onze club of gebruik het contactformulier. Samen kunnen we er opnieuw een fantastisch evenement van maken waar de bezoekers nog lang over zullen praten!