Hieronder vindt u informatie over onze verschillende lespakketten. Klik op de titel van het lespakket of op de knop "Lees meer" voor de volledige uitleg. Merk op dat er niet wordt getraind in juli en augustus. Dit geldt voor alle lespakketten.

Junior jiu jitsu

Sinds september 2014 geeft onze club ook les aan de allerjongste jiu jitsuka's. De lesgroep "junior jiu jitsu" is bedoeld voor kinderen die ongeveer 5 of 6 jaar oud zijn.

Lees meer: Junior jiu jitsu

Jeugd 1

Bij onze jeugdtrainingen houden we zoveel mogelijk rekening met het individueel niveau van de leden. Alle trainingen zijn daarom opgesplitst in een jongere groep (jeugd 1) en een oudere groep (jeugd 2). Men kan jeugdlid worden vanaf 7 jaar. Jeugdleden van 7 tot en met 11 jaar volgen les bij de groep "Jeugd 1".

OPGELET: Vanwege het groot aantal startende jeugdleden trainen de meer gevorderde leden van Jeugd 1 voorlopig samen met andere, kleiner bezette lesgroepen. Op vrijdag trainen alle jeugdleden van Jeugd 1 met een gele gordel of hoger samen met Jeugd 2. Op zondag delen alle jeugdleden van Jeugd 1 met een gele gordel of hoger de mat met de kinderen van de Junior Jiu Jitsu (vanaf eind oktober 2016).

Lees meer: Jeugd 1

Jeugd 2

Bij onze jeugdtrainingen houden we zoveel mogelijk rekening met het individueel niveau van de leden. Alle trainingen zijn daarom opgesplitst in een jongere groep (jeugd 1) en een oudere groep (jeugd 2). In de groep "Jeugd 2" trainen de jeugdleden van 12 tot en met 15 jaar oud.

Lees meer: Jeugd 2

Volwassenen

Men kan meetrainen bij de volwassenen vanaf 16 jaar tot ... Vaak vraagt men ons of men niet te oud is om nog aan jiu jitsu te beginnen. Wanneer je echter zonder druk en op eigen tempo een inspanning wilt leveren of aan uw conditie wilt bouwen, speelt leeftijd geen rol. De lessen beginnen telkens met een degelijke opwarming, waarin zowel kracht, uithouding en lenigheid een voorname rol in spelen.

Lees meer: Volwassenen